Isnin, 6 Oktober 2014

4 Tahun ?

Selamat hari raya eid adha kpd semua umat islam. Setelah lama berhabuk blog ni terbiar, bosan2 saje nk tulis. Last ak tulis dlm blog ni thun 2011 time aku form 3 sbelom amik result pmr. Sedar tak sdar, umur ak dh hbis skolah dh pon.Dh msuk kolej dh pon .. So fast time running (oh my english) .. K lah nk layan 22 jumpt street .. Assalamualaikum
 Nampak kehenseman dan kematangan disitu .. Hahaha
New friends here . Amazing friends :)

Ahad, 18 Disember 2011

Result 3x !!

22/12/2011>> Hari pnentu bagiku,,,pda hri itu aku akan memakai seragam lengkap ke skolah yg trcinta Madrasah Idrisiah... Pda hri itu akan diumumkan kputusan PMR 2011 ,, rse nk mati pikirkan ape yg ak dpat nnti ,, target ak taon ie maybe bleh dpt 5A,, so ,,doakan ak yerk !! Hopely dpt result yg mmberangsangkn,,bleh la mntak HP baru !!


Klu dpt Cemerlang bleh dpt HP Blackberry torch ...



Doakan dpt HP baru yerk !!

Khamis, 17 November 2011

Kesedihan melanda setiap orang -__-

Alhamdullilah akhirnye tamat jugak ak tingkatan 3 tahun 2011,,,skang dh bleh cuti pnjang,,,bleh mlancong,men bola and banyak lgi klu tangan ak ni larat menulis,,,ermmm,,,tu je la kowt Selamat Bercuti Semua ^__^"


Montaj Majlis Tautan Kasih 2011