Khamis, 17 November 2011

Kesedihan melanda setiap orang -__-

Alhamdullilah akhirnye tamat jugak ak tingkatan 3 tahun 2011,,,skang dh bleh cuti pnjang,,,bleh mlancong,men bola and banyak lgi klu tangan ak ni larat menulis,,,ermmm,,,tu je la kowt Selamat Bercuti Semua ^__^"


Montaj Majlis Tautan Kasih 2011

Isnin, 7 November 2011

Seharian dgn lembu.. *__*"

Allahuakbar 7x !!! Smlam seharian duk mlekat dgn lembu je,,mne tak nye,,tgok orang smbelih lembu,lapah lembu,,sumenye lembu,,tpi yg pling best wat sup lembu>>perghhh...yg tu pling s0dap...mcm2 jnis lmbu ade,,yg melawan and ade yg rela je kna smbelih>>papepon,,,Raye qurban mmg best,,hrap2 kte dpt brjmpa lgi thun dpan<<<Selamat HAri Rye Eidul Adha <__>

yg nie memang ganas !!


Allahuakbar !!!

Melapah lembu....



Hehehehe>> 

Sabtu, 5 November 2011

Rindu kt Belog nie<><>

mmg da lame ak x update blog nie (ak rse sjak sblum PMR) lame gak ak x usha blog nie...Firstly,,ak nk ckp yg ak nie dah abis pekse PMR,,,slama tige thun ak blajo kt skolah yg trchinte MADID,,,hopely kluar result yg memberangsangkn,,,,DOAknye!!!


Secondly nk say,,,yg ak nie bru abis program kt skolah tu (KITEM),,,ntah pape ntah,,,x best langsung cume yg bestnye pegi kem kt SALAk nORth dgn UKM,,,kem pling x dpat dilupakan,,,rse nk je pegi lgi....



LAstly,,,ak nk ckp yg ak ni kt umah,,bru blik smalam nek bas,,,,fuhhh....a long journey with my friends,,,ak rse tu je la kot untuk ari ni....

oppSS,,,satu lgi hmpir trlupe,,ari ni ari jadi ak,,x de sape pon bgi hadiah cume HOTLINK je bgi BonuS smpena my b`day....I love MAXIS hahhhaa..........

Happy b`day to me>>>-_-"